VÄRMLAND

Geniet van de rust, ruimte en vrijheid!!

Vraagje of boeken?

      Het       Huis

Het ultieme vakantie gevoel

De boerderij is geschikt voor maximaal 6 personen en is zeer ruim. 

Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Het huis heeft een entree, hal, meterkast, toilet, badkamer met bad annex douche, toilet, keuken, eetkamer, woonkamer en 3 slaapkamers. Warmwatervoorziening en centrale verwarming door middel van een "Värmepump" en een "Panna".

De keuken is voorzien van een koelkast met kleine diepvries, 4-pits elektrisch fornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en grote oven. Servies en bestek zijn in ruime mate aanwezig, evenals een pannenset.
De woonkamer beschikt over een zithoek met televisie (schotel) en geluidsapparatuur. Vanuit alle kamers kunt u genieten van het ruime uitzicht. Een picknicktafel, 6 tuinstoelen, wasmachine en droogrek/-lijn zijn aanwezig.
Van de drie slaapkamers is er een ouderkamer met een tweepersoonsbed, één kamer met twee eenpersoonsbedden en één kamer met een stapelbed.

De badkamer is recent gemoderniseerd en beschikt over een bad met douche en thermostaatkraan. De toiletruimte is ons eerstvolgend project in juni 2011. 

Er bevindt zich een grote lange schuur waarin fietsen e.d. gestald kunnen worden. Er is ruime parkeermogelijkheid voor het huis. 

Klik voor een exacte plaatsbepaling op: Waar staat het huis in Zweden. Op flygfoto ziet u een luchtfoto van onze woning met de lange schuur. 
                                                    
                                                  Paarden in de tuin